U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Toezicht

Onze medewerkers worden ook ingezet om de dagelijkse voortgang van werkzaamheden aan liftinstallaties in tekst en beeld vast te leggen. Dit kan in opdracht van een aannemer zijn die zeker wil zijn dat het project conform de eisen en voorschriften wordt uitgevoerd door extern ingehuurd personeel. Maar het kan ook de opdrachtgever zijn, die ‘mee wil kijken’ met de voortgang van de werkzaamheden.

Als de uitvoerende partij afwijkt van de voorschriften, wordt om uitleg gevraagd. Hiervan wordt een notitie gemaakt, of er wordt direct met de opdrachtgever overlegd voor toestemming van de afwijking. Ettech Montage BV in uitvoering als toezicht houder is niet verantwoordelijk voor de uitvoering van het installatiewerk, aangezien wij enkel een adviserende en controlerende rol hebben in de uitvoering. Wij bemiddelen slechts tussen uitvoerende partij en opdrachtgever en brengen rapport uit van onze bevindingen.

  

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?